Kanapuikot
Helpot kanapuikot pyöritellään pankojauhoissa ja valmistetaan uunissa. Tarjoa lisäksi yrttidippiä.
Ainekset
4-6 annosta
1 rs (760 g) Kariniemen kananpojan minuuttipihvejä, hunaja
n. 2 ½ dl pankojauhoja (vastaa korppujauhoja)
1 ½ tl Pirkka pizzamaustetta
Yrttidippi
1 tlk (200 g) Pirkka laktoositonta kermaviiliä
½ dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
½ dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
½ -1 rkl sitruunanmehua
1 tl hunajaa
suolaa
ripaus - mustapippuria
Valmistus
30 - 60 min
- Leikkaa minuuttipihvit pitkittäin neljään osaan. Pyörittele kanapalat kauttaaltaan pakkauksen marinadissa ja tämän jälkeen pizzamausteella maustetuissa pankojauhoissa.
- Paista 225 asteessa hieman keskitasoa ylempänä 15-20 minuuttia, kunnes kanapuikot ovat saaneet väriä.
- Sekoita dipin ainekset keskenään. Tarjoa kanapuikot dipin ja salaatin kanssa.
Lähde: Pirkka reseptit
|